Yksityinen palvelu. Palvelun omistaja on vastuussa palvelusta.

Oulu
Touhula PikkuVekara
Seikkailu

Touhula PikkuVekara avasi ovensa perheille elokuussa 2009. Kodinomaisessa päiväkodissa touhuilevat kaksi lapsiryhmää, Kiviset ja Soraset. Päiväkodin sijainti Oulun Metsokankaalla Kotimetsäntiellä on erinomainen, sillä ympärillä on runsaasti metsää ja ulkoilumaastoja.

Touhula PikkuVekaran sisätilat ovat viihtyisät ja kodikkaat ja lisäksi omalta pihalta löytyy runsaasti tilaa leikkiä ja puuhailla. Päiväkodin laaja nurmialue tuo vehreyttä piha-alueeseen. Päiväkodin pihalle olemmekin yhdessä lasten kanssa tehneet kasvimaan, jota hoidamme vuosittain. Päiväkodin tiloissa touhuilun lisäksi retket lähiympäristöön ovat kiinteä osa toimintaamme. Metsäretkillä tutustumme luontoon sadunomaisesti ja elämyksellisesti kaikin aistein. Touhula PikkuVekarassa toimii myös syksyllä 2010 toimintansa aloittanut vanhempaintoimikunta.

Luonto- ja ympäristökasvatus ovat olennainen osa päiväkodin toimintaa. Syksyllä 2012 aloitimme Vihreä lippu -toiminnan ja tavoitteenamme on vähentää jätteen syntyä muun muassa käyttämällä materiaalia uudelleen. Liikunnallisuus on myös tärkeä osa päiväkodin arkea ja järjestämmekin lapsille ohjattuja liikuntatuokioita viikoittain. Käytössämme on monipuolinen välineistö niin sisä- kuin ulkoliikuntaan, jotka ovat lasten jokapäiväisessä käytössä. Päiväkodin salissa lapset pääsevät liikkumaan ja leikkimään omaehtoisesti. Luistelemassa käymme Metsokankaan urheilukentällä.