Yksityinen palvelu. Palvelun omistaja on vastuussa palvelusta.
 • Osoite
  Isokatu 99, 90120 Oulu
 • Alue
  Nuottasaari
 • Järjestäjä
  Liikuntakeskus Hukka
 • Yhteystiedot

  Isokatu 99, 90100 Oulu
  08 – 415 220 00
  info@hukka.net

 • Lisätietoja

HukkaJuniori on uudenlainen näkemys lasten ja nuorten liikuntaan. Meidän mielestämme lapset ja nuoret ansaitsevat liikuntaharrastuksiinsa saman valinnanvapauden ja palveluasenteen kuin aikuisetkin – siksi olemme luoneet 8–15-vuotiaiden oman liikuntakeskusjäsenyyden, jossa lapsi saa valita mieleisensä tunnit omasta viikkolukujärjestyksestään, aivan kuten aikuisetkin.

Tunnit on rakennettu niin, että jokainen voi osallistua oman tasonsa mukaisesti ja saa tilaa kehittyä omaan tahtiinsa. Tavoitteena on ennen kaikkea vaalia lapsista ja nuorista luonnostaan löytyvää liikunnan iloa, ei niinkään saavuttaa jokin ennaltamäärätty yhteinen suoritustaso sovitussa määräajassa. Näin ollen HukkaJuniori-toiminta ei myöskään ole sidottu lukukausiin, vaan tarjontaa on ympäri vuoden ja mukaan voi liittyä koska tahansa.

Valinnanvapaus toteutuu erityisesti monipuolisessa lajivalikoimassa. Syksyn HukkaJuniori-lukkarin myötä valikoimissamme on kaksitoista mielenkiintoista lajia, joista kerralla tarjolla on suurin osa pienin sesonkivaihteluin: SkillsVoima, SkillsPalloilu, Cardio Tennis, Just Dance, Jooga, Kehonhuolto ja Telinevoimistelu. Lisäksi tarjolla 12 vuotta täyttäneille HukkaCycling, RPV-lihaskuntotunti, minitrampoliinitunti JUMP! sekä lattaritanssitunti Just Latin – Hukan aikuisten lukujärjestyksestä! Viikkotunteja kertyy reilusti toistakymmentä. Lisäksi jäsenyyteen kuuluu mahdollisuus pelata pallopelejä vanhemman tai muiden HukkaJuniorien seurassa sekä 13 vuotta täyttäneille mahdollisuus käydä kuntosalilla yhdessä vanhemman kanssa.

Varaa maksuton HukkaJuniori-tutustumisaika osoitteessa www.hukka.net/tule-tutustumaan-hukkajunioriin/ tai soittamalla palveluneuvojillemme 08 4152 2001!