Tietoa ja tukea lapsiperheille –infopankin ja aikajanan vastuut

Lapsuus.ouka.fi -infopankin ja aikajanan sisällöt on pyritty kokoamaan vain näyttöön ja luotettavaan tietoon perustuen. Tietosisällöt on kirjoitettu kansallisten suositusten, ohjeistusten ja alan asiantuntijoiden tietotaidon pohjalta ja ne ovat alan ammattilaisten ja asiantuntijoiden tarkastamia.

Tällä sivustolla tarjotut tietosisällöt eivät korvaa yksilöllisesti alan ammattilaisten tekemää arviota tai diagnoosia, jotka perustuvat kliiniseen, tilanne- ja yksilökohtaiseen arvioon. Sivuston kehittäjät eivät ota vastuuta sivuston palvelusisältöjen yksilöllisestä, lukijakohtaisesta tulkinnasta tai tiedon soveltamisesta. Sivuston kehittäjät eivät ota hoitovastuuta sivuston käyttäjistä, vaan hoitovastuu säilyy aina hoitavalla taholla.

Yksityisten palvelutuottajien palvelut

Oulu kaupunki ei vastaa kolmansien osapuolten (yksityisten palvelutuottajien) toiminnasta eikä ole osapuoli niiden välisessä viestinnässä tai kaupankäynnissä.

  • Kaupunki ei valvo linkitettyjen kolmansien osapuolten sivustoja, eikä vastaa niiden sisällöstä. Kuluttajia suositellaan aina tarkastamaan yrityksen tiedot.
  • Lapsuus.ouka.fi – palvelutarjottimella toimivalla yrityksellä tulee olla aktiivinen Y-tunnus ja sen on kuuluttava ennakkoperintärekisteriin. Avointen yhtiöiden osalta emme voi tarkistaa yhtiötietoja.
  • Hinnoittelun tulee olla läpinäkyvää.
  • Palveluntarjoaja on vastuussa tietojensa ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta.
  • Palveluja voi etsiä hakusanoilla, selata luokittain listana ja kartalla. Palveluntarjoajista ja tarjotuista palveluista